Ruben Zuilhof Coach voor mannen Mannencirkel Mannenwerk Mannengroep Coaching voor Mannen Mannencirkel Mannenretraite Mannencoach Afwezige vaders verloren zonen Ruben Zuilhof Coach voor mannen Mannencirkel Mannenwerk Mannengroep Coaching voor Mannen Mannencirkel Mannenretraite Mannencoach Afwezige vaders verloren zonen Ruben Zuilhof Coach voor mannen Mannencirkel Mannenwerk Mannengroep Coaching voor Mannen Mannencirkel Mannenretraite Mannencoach Afwezige vaders verloren zonen
1 op 1 Coaching Man Zijn Training, Coaching & Consultancy

coach voor mannen

Waarom zou je voor coaching voor mannen kiezen?
Je wilt iets meer of minder, iets bereiken of veranderen en je kunt wel wat support gebruiken. Het is je eerder nog niet gelukt. Nu is het moment!

Zo ga ik te werk
We gaan een samenwerkingsrelatie aan die gericht is op jouw coachvraag, om je van je huidige naar je gewenste situatie te brengen. Je doet het zelf, maar niet meer alleen. Ik begeleid het proces. Jij onderneemt acties in je dagelijks leven en waarnodig doen we coachinginterventies. Zo werken we van je huidige realiteit, naar je gewenste situatie. 

Kennismaken
Het coachingstraject start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30-minuten. We ontdekken of er een wederzijdse klik is, wat de basis vormt voor jouw coachingstraject.

mANNENCOACH

Fundament-sessie
Tijdens de ‘Fundament-sessie’ scherpen we je coachingsvraag verder aan en onderzoeken we je huidige realiteit en gewenste situatie. Daarnaast zetten we de kaders voor het coachingstraject duidelijk uiteen. Deze sessie vormt het fundament voor onze samenwerking. 

Coachingstraject
Een traject bestaat uit 4 tot 6 coachingsessies. Dit varieërt afhankelijk van je coachvraag. We zien elkaar gemiddeld twee keer per maand. Tussendoor en aan het eind evalueren wij het traject waarbij je vorderingen en uitkomsten steeds centraal staan.

Plan een vrijblijvend gesprek >
APP RUBEN >

Ruben Zuilhof Coach voor mannen Mannengroep Coaching voor Mannen Mannencirkel Mannenretraite Mannencoach Afwezige vaders verloren zonen Ruben Zuilhof Coach voor mannen Mannencirkel Mannenwerk Mannengroep Coaching voor Mannen Mannencirkel Mannenretraite Mannencoach Afwezige vaders verloren zonen Ruben Zuilhof Coach voor mannen Mannengroep Coaching voor Mannen Mannencirkel Mannenretraite Mannencoach Afwezige vaders verloren zonen

"Ik heb Ruben leren kennen als een coach voor mannen die echt goed luistert en je uitdaagt je doelen te bereiken op jouw eigen authentieke wijze. Wanneer je een coachingsessie met hem hebt gehad weet je precies wat dit betekend. Hij zet hiervoor ook pakkende metaforen in die je echt tot denken aanzetten. Echt een top coach voor mannen die je in gang brengt en het verschil maakt!"

Jordi Hoogendoorn

Vastgoed & financiering Ondernemer

"Mannenwerk staat nog in de kinderschoenen in Nederland, maar bij Ruben Zuilhof niet. Hij vervult met zijn Man-Zijn coaching en mannengroepen, de broodnodige behoefte voor veel mannen — om zichzelf te (her)vinden. De mannenevenementen zijn toegankelijk voor elke man en krachtig qua inhoud. Ik kan het iedere man van harte aanbevelen om een keer aan te sluiten.”

Frank Reniers

Programmamanager bij
Binnenlandse Zaken

"Onder leiding van Ruben Zuilhof, maak ik mooie, verbindende avonden mee. Elke keer weer ervaar ik in de mannengroep groei. Iedereen volgt hun eigen ontwikkelingspad op een eerlijke, open en kwetsbare manier. Het is bijzonder om op deze manier levensthema's te verkennen en te verdiepen. Ik raad elke man de coaching voor mannen en evenementen van Man-Zijn aan."

John Beekink

Inspirator & Zelfstandig
Professioneel Coach
Neem contact op
Stay tuned!
Contact

Ruben Zuilhof
Training, Coaching & Consultancy

Adres
Prinses Beatrixlaan 582
2595 AK Den Haag
Nederland

06 82 25 41 25

ruben@man-zijn.nl