Ruben Zuilhof Coach voor mannen Mannencirkel Mannenwerk Mannengroep Coaching voor Mannen Mannencirkel Mannenretraite Mannencoach Afwezige vaders verloren zonen Ruben Zuilhof Coach voor mannen Mannencirkel Mannenwerk Mannengroep Coaching voor Mannen Mannencirkel Mannenretraite Mannencoach Afwezige vaders verloren zonen Ruben Zuilhof Coach voor mannen Mannencirkel Mannenwerk Mannengroep Coaching voor Mannen Mannencirkel Mannenretraite Mannencoach Afwezige vaders verloren zonen

Coaching voor mannen

Je zoekt meer verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Je wilt succesvol zijn in alle levensgebieden. Je bent er klaar voor om dit aan te pakken. Het is tijd voor verandering.

Ik help ondernemende, actieve mannen hun doelen te behalen. Met mijn 100%-methode werk jij aan succesvol worden in al je levensgebieden.

 • Onbevangen leven
 • Meer rust en energie
 • Pijn leren loslaten
 • Volgen waar je blij van wordt
 • Aanwezig zijn
 • Man-zijn in je relatie

Herken je dit?

Ervaar je dat jouw liefdesrelatie moeizaam gaat? Mis je levenslust? Of sta je juist altijd aan? Heb je het gevoel dat je je altijd aanpast als een ware kameleon? Of is omgaan met jouw emoties of die van anderen een uitdaging? Sta je niet in je kracht en heb je weinig zelfvertrouwen? Voel je je onrustig of heb je het gevoel dat er iets mist?

Coaching voor mannen in Den Haag door Ruben Zuilhof

waarom een coach voor mannen

Waarom zou je voor coaching voor mannen kiezen?

Je bent tussen de 29-57 jaar, hebt het eigenlijk wel voor elkaar. “Is dit alles”?  Het leven voelt niet vervuld, je loopt telkens tegen dezelfde problemen aan. Het is tijd om het aan te pakken. Als coach voor mannen houd ik rekening met jouw man-zijn. 

Zo ga ik te werk

We starten met een vrijblijvende kennismaking via telefoon, videobellen of een persoonlijke ontmoeting. We kijken of er een klik is en of we het vertrouwen hebben dat we met elkaar je uitdaging aan willen gaan. Samen gaan we het commitment aan dat jij je gewenste uitkomsten gaat realiseren.  

Na overeenkomst bepalen we in een fundament sessie samen nog concreter de uitkomsten waar jij naartoe wil werken. Dat doen we dan nog grondiger en specifieker dan in de intake. Waar wil je vanaf, wat wil je leren, wat wil je wél. Daarnaast stellen we heel duidelijk de kaders voor het traject. 

Een traject bestaat in de regel uit 6 coaching sessies. Afhankelijk van je coachvraag kunnen we dit aanpassen. We zien elkaar gemiddeld twee keer per maand. Tussendoor en aan het eind evalueren we uitgebreid waarbij je de vorderingen en uitkomsten steeds centraal staan.

 aPP RUBEN voor een vrijblijvende kennismaking >

Over Ruben zuilhof

Persoonlijke ervaring

Mijn hele leven ben ik bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. Al vanaf mijn jeugd had ik aanleiding om daar actief mee bezig te zijn. Door uiteindelijk in de spiegel aan te kijken, blinde vlekken te onderzoeken en verantwoordelijkheid te nemen.

Om nu onbevangen, vol energie en vervulling te leven. Met een duidelijke richting; zo veel mogelijk mannen hierin bijstaan.

Opleidingen

 • Co-active coaching Schouten & Nelissen
 • NLP Master
 • Hypnose practicioner
 • Trainersopleiding post-HBO
 • Mind Eye Power

Mijn Aanpak

 • Provocatief én sensitief: Respectvol, direct en confronterend 
 • Doortastend: Alles uit de kast totdat het gewenste resultaat bereikt is
 • Integratief: Daagt uit tot toepassen van inzichten in de praktijk
 • Maatwerk: Geen one-size fit all methode uit een boekje
 • Veelzijdig en creatief: Gaat het niet linksom dan rechtsom. 

MANNEN COACHING VOLGENS DE 100% METHODE

Soms denk je dat je eerlijk bent naar jezelf, maar houdt je ego je voor de gek. Daarnaast weet je nog niet wat je niet weet. Daarom spiegel ik jouw blinde vlekken en daag ik je uit om 100% eerlijk te zijn, zodat je jezelf een stuk beter leert kennen.

Bij sommige rollen en activiteiten werkt het prima als je vanuit één deel van jezelf werkt. Bijvoorbeeld aarde verplaatsten met een kruiwagen van A naar B. Daarvoor heb je je fysieke kracht nodig. Wanneer je daarover beschikt, is dat genoeg.

Maar wanneer bepaalde gebieden onderdrukt zijn - en daarmee nog niet geïntegreerd - dan heeft dat niet alleen impact op hoe jij je voelt, maar ook op jouw omgeving.

Denk aan een vader die zich afsluit voor een deel van zichzelf. Die sluit zich ook af voor een deel van zijn kind. Of een ondernemer die nog belemmerende dingen over zichzelf gelooft. Dat zie je dan ook terug in de resultaten van zijn bedrijf. Of een partner die niet helemaal aanwezig, ontspannen of tevreden kan zijn. Die zorgt ook voor eenzaamheid, spanning en onvrede in zijn relatie.Coach voor mannen Ruben Zuilhof Coach voor mannen Ruben Zuilhof Coach voor mannen Ruben Zuilhof

In relatie tot andere mensen doet de hele mens mee, zowel delen die ontwikkeld zijn als die dat niet zijn hebben impact. Het mooie is dat daar prima mee te werken is, zodat je er verantwoordelijkheid en eigenaarschap voor kunt nemen.

En dat doet er toe, want dat bepaalt wat voor man je bent. Hoe je dat doet, daar gaan we samen aan werken. Want menselijk contact maakt het leven waardevol.

In de 100% methode werken we met alles wat er in jou leeft. Dat heeft als resultaat dat je flexibel word in de keuze van je gedrag en de vaardigheden die je inzet in alle levensgebieden.

aPP RUBEN voor een vrijblijvende kennismaking >

Coaching voor mannen den haag Coaching voor mannen den haag Coaching voor mannen den haag

"Ik heb Ruben leren kennen als een coach voor mannen die echt goed luistert en je uitdaagt je doelen te bereiken op jouw eigen authentieke wijze. Wanneer je een coachingsessie met hem hebt gehad weet je precies wat dit betekend. Hij zet hiervoor ook pakkende metaforen in die je echt tot denken aanzetten. Echt een top coach voor mannen die je in gang brengt en het verschil maakt!"

Jordi Hoogendoorn

Vastgoed & financiering Ondernemer

"Mannenwerk staat nog in de kinderschoenen in Nederland, maar bij Ruben Zuilhof niet. Hij vervult met zijn Man-Zijn coaching en mannengroepen, de broodnodige behoefte voor veel mannen — om zichzelf te (her)vinden. De mannenevenementen zijn toegankelijk voor elke man en krachtig qua inhoud. Ik kan het iedere man van harte aanbevelen om een keer aan te sluiten.”

Frank Reniers

Programmamanager bij
Binnenlandse Zaken

"Onder leiding van Ruben Zuilhof, maak ik mooie, verbindende avonden mee. Elke keer weer ervaar ik in de mannengroep groei. Iedereen volgt hun eigen ontwikkelingspad op een eerlijke, open en kwetsbare manier. Het is bijzonder om op deze manier levensthema's te verkennen en te verdiepen. Ik raad elke man de coaching voor mannen en evenementen van Man-Zijn aan."

John Beekink

Inspirator & Zelfstandig
Professioneel Coach

veelgestelde vragen coaching voor mannen

jJa we beginnen altijd met een vrijblijvende intake

Ik heb geen duidelijke coach vraag… 

Het gaat niet om je coach vraag kennen, het gaat erom dat je coachbaar bent. Dat je open staat voor een second opinion die jou vragen gaat stellen als jij je doelen niet haalt (en wederom, het gaat niet alleen om je werk doelen!). Met een coach naast je worden je uitdagingen en coach vragen duidelijk. Je ego sust je anders altijd van je uitdagingen weg. Dus ben jij coachbaar of niet?

Ik ben nog niet klaar voor een 1 op 1 coach. 

Ergens klaar voor zijn is een illusie. Wanneer wist je ooit dat je ergens echt klaar voor was? En als je nu gaat wachten tot je er klaar voor bent, hoelang ga je dan wachten? Het is gewoon een feit dat je er nooit klaar voor bent. En dat moet je ook niet tegenhouden om actie te nemen. Om ergens in te stappen als je weet dat het goed voor je is. Als je je ergens toe committeert dan doe je het gewoon. Committeer jij je aan groei?

Ik heb nog even niet het geld er voor over, ik kom er op terug.

Het is ook goed dat je er geen geld voor over hebt. Dat zegt mij dat je een verantwoordelijk persoon bent die niet lichtzinnig geld uitgeeft aan alles wat voorbij komt. Maar hoe verantwoordelijk ben je als je niet investeert in jouw groei op alle gebieden? Hoe ziet je leven eruit als je over een jaar op een hele andere plek staat qua omzet, qua relatie, qua gezondheid? Hoe verantwoordelijk is het als je daar geen geld voor over hebt? Wellicht kun je je geld beter prioriteren.

Neem contact op
met Ruben zuilhof
mannencoach in den haag
Logo footer

Bij Man-Zijn krijgen mannen een veilige en stimulerende plek voor persoonlijke ontwikkeling. Dit zowel in mannengroepen als in 1 op 1 coaching.
Ruben is en werkt provocatief, sensitief en verbindend. Zodat jij kunt groeien in aanwezigheid als man om authentieker en onbevangener te leven. 

Stay tuned!
Contact

Adres Mannengroep
Prinses Beatrixlaan 582
2595 AK Den Haag

Adres Coaching voor mannen
Raamweg 1b
2596 HL Den Haag
of
Leeghwaterstraat 25
2811 DT Reeuwijk

06 82 25 41 25

ruben@man-zijn.nl