Reviews

De avonden bieden een ruimte om dichterbij te komen bij de persoon die je wilt zijn. Open en eerlijk, altijd gericht op elkaar verder helpen. Serieus werk met serieus veel humor. 

De stijl van Ruben past bij mij omdat het nuchter en lichamelijk is. Hij daagt ons uit om authentieker en eerlijker in het leven te staan.

Mark de Hoop

Mark de Hoop

Specialist digitale infrastructuur

"Het 'Mannenwerk' staat nog in de kinderschoenen in Nederland en Ruben Zuilhof vervult met zijn Man-Zijn-bijeenkomsten de broodnodige behoefte voor veel mannen - om zichzelf te (her)vinden. De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor elke man en krachtig qua inhoud. Ik kan het iedere man van harte aanbevelen om een keer aan te sluiten”

Frank Reniers

Programmamanager bij Buitenlandse Zaken

De mannengroep is voor mij een tweewekelijkse onderhoudsbeurt: 2 uur samenwerken onder leiding van Ruben met een groep oprechte mannen. Ik ruim dan mijn eigen bullshit op. Het is elke keer goed te voelen wat mannen onderling voor elkaar kunnen betekenen in de trant van doelen bereiken, emoties de ruimte geven, verbondenheid ervaren en elkaar in onze kracht zetten.

Ramon Potter

Ramon Potter

Personal Trainer - Voedingsdeskundige

"Onder leiding van Ruben, maak ik mooie verbindende avonden mee. Elke keer weer ervaar ik in de groep groei. Iedereen volgt hun eigen ontwikkelingspad op een eerlijke, open en kwetsbare manier. Het is bijzonder om op deze manier levensthema's te kunnen verkennen. Ik raad iedereen Man-Zijn Bijeenkomsten aan"

John Beekink

Inspirator & Zelfstandig Professioneel Coach

Testimonials

"Dankzij de ondersteuning van Ruben heb ik nu meer helderheid over mijn doelen en verlangens. Ik voel me krachtiger en ben in staat om bewuste keuzes te maken die echt bij mij passen. Ik ben Ruben enorm dankbaar voor zijn begeleiding en de positieve veranderingen die het teweeg heeft gebracht in mijn leven."

Maikel Sheoratan

Maikel Sheoratan

Solution Architect, Functioneel beheerder

"Dankzij de coaching van Ruben en het groepswerk ontwikkel ik een nieuwe "ik", dit werkt  zowel persoonlijk, relationeel en als ondernemer door. Doordat ik mezelf beter leer kennen en groei, haal ik meer uit het leven en ben ik een krachtiger man."

Danny Noordanus

Danny Noordanus

Zelfstandig videograaf

"Ik heb Ruben leren kennen als een coach die echt goed luistert en je uitdaagt je doelen te bereiken op jouw eigen authentieke wijze. Wanneer je een coaching sessie met hem hebt gehad weet je precies wat dit betekend. Hij zet hiervoor ook pakkende metaforen in die je echt tot denken aanzetten. Echt een topcoach die je in gang brengt en het verschil maakt!"

Jordi Hoogendoorn

Vastgoed & financiering Ondernemer
Stay tuned!
Contact

Ruben Zuilhof
Training, Coaching & Consultancy

Adres
Prinses Beatrixlaan 23
2595 AK Den Haag
Nederland

06 82 25 41 25

ruben@man-zijn.nl