Reviews

"De mannengroep is voor mij een tweewekelijkse onderhoudsbeurt: 2 uur samenwerken onder leiding van mannencoach Ruben in de mannencirkel. Ik word mezelf bewust hoe ik mezelf bullshit en hoe ik ander gedrag kan inzetten. Het is goed te voelen wat mannen onderling voor elkaar kunnen betekenen in de trant van doelen bereiken, emoties de ruimte geven, verbondenheid ervaren en elkaar in onze kracht zetten."

Ramon Potter

Ramon Potter

Personal Trainer - Voedingsdeskundige

"De mannengroep biedt een ruimte om je te ontwikkelen tot de man die je wilt zijn. De sfeer is opbouwend, respectvol en oprecht, altijd gericht om elkaar verder te helpen. Serieus werk met serieus veel humor. 

Ruben daagt je met zijn mannencoaching uit om authentieker en eerlijker in het leven te staan. Prettig vind ik dat hij zowel met mindset, emotioneel als lichamelijk werkt."

Mark de Hoop

Mark de Hoop

Specialist digitale infrastructuur

"Mannenwerk staat nog in de kinderschoenen in Nederland, maar bij Ruben Zuilhof niet. Hij vervult met zijn Man-Zijn coaching en mannengroepen, de broodnodige behoefte voor veel mannen — om zichzelf te (her)vinden. De mannenevenementen zijn toegankelijk voor elke man en krachtig qua inhoud. Ik kan het iedere man van harte aanbevelen om een keer aan te sluiten.”

Frank Reniers

Programmamanager bij
Binnenlandse Zaken

"Onder leiding van Ruben, maak ik mooie verbindende avonden mee. Elke keer weer ervaar ik in de groep groei. Iedereen volgt hun eigen ontwikkelingspad op een eerlijke, open en kwetsbare manier. Het is bijzonder om op deze manier levensthema's te kunnen verkennen. Ik raad iedereen Man-Zijn Bijeenkomsten aan"

John Beekink

Inspirator & Zelfstandig Professioneel Coach

Testimonials

“Beste Ruben. Een van de deelnemers van de vorige editie heeft een enorm grote shift gemaakt. Dat heeft voor mij als nabij-iemand-van-deze-man ook een aardverschuiving gemaakt. Ik ben je enorm dankbaar dat je dit organiseert.”

Anonieme partner

“Opgegroeid zonder fysiek aanwezige vader liep ik in mijn leven tegen heel wat obstakels aan. Moeilijk om te hechten, verwardheid, geen basis voelen, soms depressieve klachten waarmee ik jaren geconfronteerd ben. Via meerdere routes en contacten met mensen die mij wilden helpen stuitte ik op het boek. Na het lezen van het boek werd me duidelijk dat ik de energetische band met mijn vader te herstellen had.

Deze workshop van Ruben gaf me in deze laag van bewustzijn net dat extra stapje dat ik nodig had om datgene wat ik jarenlang (onbewust) met me meedroeg, nu eindelijk van me af kon zetten. Deze stap in de vaderlijn was onmisbaar voor mij om verder te kunnen in mijn leven.”

Marko

“De themadag bracht mij tot het besef dat geweld nooit loont en kwetsbaarheid geen teken van zwakte is, maar juist een kracht. Mijn ego hoeft niet slecht te zijn, zolang ik het maar onder controle houd en op de juiste manier inzet. De dag was gevuld met verbinding en goede energie en de afwisseling tussen interactieve en introspectieve oefeningen maakte het bijzonder.

De eindopdracht liet een diepe indruk op me achter en vulde me met trots voor de groep en voor mezelf. Deze verbroederende training heeft me aangemoedigd om meer met mannenwerk te gaan doen. Het was een prachtige dag die mijn pad verlichtte, en ik kijk uit naar verdere ontdekkingen.”

Dennis

“Ik ben bij afwezige vaders, verloren zonen geweest en het was een geweldige, intens mooie ervaring! Ik ben dus ook heel gelukkig dat ik aan deze dag heb kunnen deelnemen. Er zijn een aantal redenen dat ik zo positief ben over deze dag. In de eerste plaats de respectvolle en invoelende begeleiding van Ruben en Ramon. In de tweede plaats is het heel mooi dat er een plek is waar er ruimte is voor je mannelijkheid EN je emoties. Een plek waar mannelijkheid en je gevoelens als geheel worden gezien en niet als iets tegenstrijdigs. Een plek waar je zonder masker op geaccepteerd wordt en veilig bent. Ten derde is de opbouw van de dag zodanig goed, dat je uiteindelijk op een plek komt waar je je emoties helemaal toestaat en er ook veel heling plaats kan vinden. "Echt een aanrader!!”

Mark

Stay tuned!
Contact

Ruben Zuilhof
Training, Coaching & Consultancy

Adres
Prinses Beatrixlaan 582
2595 AK Den Haag
Nederland

06 82 25 41 25

ruben@man-zijn.nl