eVEN VOORSTELLEN

Ruben Zuilhof mannencoach

Ruim 15 jaar geleden heb ik een sprong in het diepe gewaagd en ben begonnen aan mijn reis tot aan de kern. Er zaten intensieve jaren bij en soms kon ik nog niet omgaan met wat ik tegenkwam in mezelf; ik voelde me verloren, liep mezelf voorbij, en zat vast in patronen. Maar in alle situaties bleken levenslessen verborgen te zitten. En er waren meerdere mensen die een bijdrage hebben geleverd aan mijn welbevinden en ontwikkeling, en die me geïnspireerd hebben om dit voor anderen te willen betekenen. Ik ben hen en de ervaringen uit mijn verleden inmiddels heel dankbaar. 

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek >

Hoogte- en dieptepunten

Ik heb privé en professioneel hoogte- en dieptepunten ervaren in mijn leven; zoals de geboorte van mijn dochter, veel liefde in mijn leven, een succesvolle carrière in de retail en als ondernemer, vrijheid om te kiezen hoe ik leef en nu ook voor mij betekenisvol werk als mannentrainer, mannencoach en mannenconsultant. Maar ook verslaving, ptss, burnout en een echtscheiding, en daar weer overheen komen. Mijn ervaringen breng ik in wanneer dit dient, en maken dat ik naast dat ik compassie heb voor waar iemand in het moment staat, niet bang ben om repectvol te benoemen wat er in dat moment in werkelijkheid aan de hand zou kunnen zijn.

Ruben Zuilhof Coach voor mannen Mannencirkel Mannenwerk Mannengroep Coaching voor Mannen Mannencirkel Mannenretraite Mannencoach Afwezige vaders verloren zonen Ruben Zuilhof Coach voor mannen Mannencirkel Mannenwerk Mannengroep Coaching voor Mannen Mannencirkel Mannenretraite Mannencoach Afwezige vaders verloren zonen Ruben Zuilhof Coach voor mannen Mannencirkel Mannenwerk Mannengroep Coaching voor Mannen Mannencirkel Mannenretraite Mannencoach Afwezige vaders verloren zonen
Ruben Zuilhof Coach voor mannen Mannencirkel Mannenwerk Mannengroep Coaching voor Mannen Mannencirkel Mannenretraite Mannencoach Afwezige vaders verloren zonen

Mijn leven nu

Sinds een aantal jaar leef ik met een fijne vrouw, mijn dochter van 13 en bonuszoon van 15 als samengesteld gezin. Ik voel me thuis, zowel in mezelf als waar ik sta en kom tot mijn recht in de verschillende rollen die ik heb. Ik werk als een gedreven zelfstandig coach en trainer en zie het het als mijn taak om mensen op de door hen gewenste plek te krijgen, in de wereld, in hun rollen in relatie tot anderen of in contact met zichzelf.

Transformatie

Mijn persoonlijke ervaring is dat je kunt groeien vanaf waar je nu staat tot wat voor man je wilt zijn. Gaandeweg heb ik ingezien dat ik kan kiezen vanuit welk perspectief ik de uitdagingen uit mijn verleden bekijk.

 • Slachtofferschap > ik had geen invloed, Het overkwam me 
 • Winnaarschap > Ik heb mijn kracht ingezet, Ik heb het overwonnen
 • Eigenaarschap > Ik heb mijn verantwoordelijkheid genomen
 • Leiderschap > Ik heb vanuit mijn visie een doel bereikt
 • Vakmanschap > Het is de basis waaruit ik me heb ontwikkeld tot coach & trainer

Tegenwoordig kies ik de perspectieven te leven die me het meest bekrachtigen.

Ook transformeren? Neem contact op >

Hoe dit doorwerkt in mijn aanbod

Zelf heb ik ervaren dat wat voor Man je bent en welk perspectief je leeft, doorwerkt in alle gebieden van je leven, zo ook professioneel en als ondernemer. Dit is vaak het verschil dat het verschil maakt. Ik ben dan ook veel in de professionele context aan het coachen en in mijn trainingen is er naast aandacht voor persoonlijke of relationele vraagstukken ook altijd ruimte voor professionele context/inbreng. Ik ben super gemotiveerd om mannen te begeleiden om vanuit hun authentieke kracht te leven: in relatie tot zichzelf en tot anderen, maar ook wat betreft impact op hun omgeving of in hun rol. 

1 op 1 Coaching Man Zijn Training, Coaching & Consultancy
Ruben Zuilhof Coach voor mannen Mannencirkel Mannenwerk Mannengroep Coaching voor Mannen Mannencirkel Mannenretraite Mannencoach Afwezige vaders verloren zonen Ruben Zuilhof Coach voor mannen Mannencirkel Mannenwerk Mannengroep Coaching voor Mannen Mannencirkel Mannenretraite Mannencoach Afwezige vaders verloren zonen Ruben Zuilhof Coach voor mannen Mannencirkel Mannenwerk Mannengroep Coaching voor Mannen Mannencirkel Mannenretraite Mannencoach Afwezige vaders verloren zonen

COACH voor mannen

Ruben Zuilhof is professioneel mannencoach en trainer geworden door een veelvoud aan verschillende opleidingen en ervaringen aan te gaan. Onder andere:

 • Co-Active Coaching opleiding Schouten en Nelissen
 • Post HBO opleiding Trainer
 • NLP Practitioner, NLP Master, NLP en Coaching, NLP en Gesprekstechnieken
 • Certificaties Werken met Teams
 • Facilitator van Mannenwerk trainingen en bijeenkomsten
 • European Menwork Leadership Gathering
 • Intensieve Mannenwerk programma's (24 uurs, zweethut, groepsessies, etc.)
 • Integratie van innerlijke Schaduw- en lichtkanten opleiding
 • Verschillende visualisatie en meditatie programma’s
 • Lichaamsgericht werk en bio energetica

Ik heb jarenlang aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling gewerkt. Wat mij heeft gevormd tot wie ik nu ben en wat ik voor anderen kan betekenen.

Neem contact op voor een gratis sessie >

Neem contact op
Stay tuned!
Contact

Ruben Zuilhof
Training, Coaching & Consultancy

Adres
Prinses Beatrixlaan 582
2595 AK Den Haag
Nederland

06 82 25 41 25

ruben@man-zijn.nl