Ruben Zuilhof Coach voor mannen Mannencirkel Mannenwerk Mannengroep Coaching voor Mannen Mannencirkel Mannenretraite Mannencoach Afwezige vaders verloren zonen Ruben Zuilhof Coach voor mannen Mannencirkel Mannenwerk Mannengroep Coaching voor Mannen Mannencirkel Mannenretraite Mannencoach Afwezige vaders verloren zonen Ruben Zuilhof Coach voor mannen Mannencirkel Mannenwerk Mannengroep Coaching voor Mannen Mannencirkel Mannenretraite Mannencoach Afwezige vaders verloren zonen

Aanbod

1 op 1 Coaching Man Zijn Training, Coaching & Consultancy

Man-Zijn coach voor mannen

1-op-1 coaching voor mannen

In deze sessies gaan we een samenwerkingsrelatie aan die gericht is op jouw coachvraag om je van je huidige naar je gewenste situatie te brengen. Dit kunnen zowel zakelijke als persoonlijke vraagstukken zijn. Je doet het zelf, maar niet meer alleen. Ik begeleid het proces. Jij onderneemt acties in je dagelijks leven. Een traject bestaat uit 6 coachingsessies. Dit kan variëren afhankelijk van jouw coachvraag.

Ruben Zuilhof Coach voor mannen Mannencirkel Mannenwerk Mannengroep Coaching voor Mannen Mannencirkel Mannenretraite Mannencoach Afwezige vaders verloren zonen

Man-Zijn evenementen

MANNENGROEP dEN hAAG

In deze bijeenkomsten, werken we in een dynamisch programma aan verschillende thema's. Denk aan authenticiteit, aanwezigheid, autonomie, impact en verbinding. Wat voor man wil jij zijn? En hoe wordt je deze man? Ook is er ruimte om in de mannengroep jouw persoonlijke ontwikkelvraag te onderzoeken. Je bent welkom zoals je bent en je zult ervaren hoe krachtig het is om in een mannencirkel onder elkaar te zijn. 

Ruben Zuilhof Coach voor mannen Mannencirkel Mannenwerk Mannengroep Coaching voor Mannen Mannencirkel Mannenretraite Mannencoach Afwezige vaders verloren zonen Avontuur van de Man

Avontuur van de Man

4x 24-uurs MANNENRETRAITE

Op unieke locaties door Nederland gaan we het avontuur van de man aan. Dit jaarprogramma is erop gericht je in contact te laten komen met je eigen mannelijke essentie— je te ondersteunen in je ontwikkelingsweg naar evenwichtige, krachtige mannelijkheid. We leren je diverse technieken om in je kracht te komen en werken samen aan de ontwikkelingsvragen van de mannengroep.

 Ruben Zuilhof Coach voor mannen Mannencirkel Mannenwerk Mannengroep Coaching voor Mannen Mannencirkel Mannenretraite Mannencoach Afwezige vaders verloren zonen

Helen van je innerlijke vader(lijn)

Afwezige vaders, verloren zonen

In dit dagprogramma 'Afwezige vaders, verloren zonen' gaan we groei realiseren door te werken met wat moeizaam was in de relatie met je vader. Aan het eind van dag zul je merken dat er een last van je schouder is gevallen en dat je steviger in je schoenen staat. Situaties waar je normaal hoofdpijn, pijn in je rug, vlekken in je nek of stress schouders van kreeg, nemen af of verdwijnen.

"De mannengroep is voor mij een tweewekelijkse onderhoudsbeurt: 2 uur samenwerken onder leiding van mannencoach Ruben in de mannencirkel. Ik word mezelf bewust hoe ik mezelf bullshit en hoe ik ander gedrag kan inzetten. Het is goed te voelen wat mannen onderling voor elkaar kunnen betekenen in de trant van doelen bereiken, emoties de ruimte geven, verbondenheid ervaren en elkaar in onze kracht zetten."

Ramon Potter

Ramon Potter

Personal Trainer - Voedingsdeskundige

"De mannengroep biedt een ruimte om je te ontwikkelen tot de man die je wilt zijn. De sfeer is opbouwend, respectvol en oprecht, altijd gericht om elkaar verder te helpen. Serieus werk met serieus veel humor. 

Ruben daagt je met zijn mannencoaching uit om authentieker en eerlijker in het leven te staan. Prettig vind ik dat hij zowel met mindset, emotioneel als lichamelijk werkt."

Mark de Hoop

Mark de Hoop

Specialist digitale infrastructuur

"Mannenwerk staat nog in de kinderschoenen in Nederland, maar bij Ruben Zuilhof niet. Hij vervult met zijn Man-Zijn coaching en mannengroepen, de broodnodige behoefte voor veel mannen — om zichzelf te (her)vinden. De mannenevenementen zijn toegankelijk voor elke man en krachtig qua inhoud. Ik kan het iedere man van harte aanbevelen om een keer aan te sluiten.”

Frank Reniers

Programmamanager bij
Binnenlandse Zaken

"Onder leiding van Ruben, maak ik mooie verbindende avonden mee. Elke keer weer ervaar ik in de groep groei. Iedereen volgt hun eigen ontwikkelingspad op een eerlijke, open en kwetsbare manier. Het is bijzonder om op deze manier levensthema's te kunnen verkennen. Ik raad iedereen Man-Zijn Bijeenkomsten aan"

John Beekink

Inspirator & Zelfstandig Professioneel Coach
Neem contact op
Stay tuned!
Contact

Ruben Zuilhof
Training, Coaching & Consultancy

Adres
Prinses Beatrixlaan 582
2595 AK Den Haag
Nederland

06 82 25 41 25

ruben@man-zijn.nl