Mannengroep 

Voor persoonlijke ontwikkeling

Pas jij je soms aan, terwijl je dat eigenlijk niet wilt? Heb je het gevoel dat er meer in jouw leven zit dan je er momenteel uithaalt? Onderdruk je bepaalde gevoelens? Ervaar je spanning? Geloof je dat je meer kunt zijn dan wie je nu bent?

Laten we eerlijk zijn; elke man heeft altijd iets te leren en te ontwikkelen. Of het nu spannend is of niet, mannen halen grote voordelen uit een deelname aan een mannengroep of mannencirkel om te groeien. Sterker nog, wanneer je je kunt ontspannen en verbonden voelt met andere mannen, vind je een thuis in jezelf.

Bij Man-Zijn word je met respect ontvangen, zowel met je uitdagingen als met je krachten. Met humor en directheid, zoals mannen dat kunnen.

Mannencirkel Den haag

In de mannencirkel dagen wel elkaar uit om te onderzoeken en te bespreken wat voor man we willen zijn en hoe we die worden. Voor mannen is het belangrijk om hier een duidelijke visie op te hebben. Dit geeft richting en focus. Dit stelt je in staat om te groeien in hoe je jezelf in het dagelijks leven presenteert.

Iedere man in de mannencirkel werkt met zijn eigen primaire doelstellingen en ondersteunende thema’s. Er is volop ruimte om jouw persoonlijke, relationele of professionele ontwikkelvraag te onderzoeken. Dit vormt je in de richting die je wilt en levert tastbare resultaten op.


Boek een kennismakings gesprek >
App Ruben >

Doorlopende groep

Je neemt deel aan een doorlopende Man-Zijn groep en het is mogelijk om eenmalig of vaker deel te nemen. De basis waaruit we werken is een stevige en stimulerende onderlinge broederschap. Sommige mannen ervaren de veiligheid en kracht hiervan voor het eerst in hun leven tijdens deelname. Dat is bijzonder om mee te maken, dus wees welkom!

Het thema wordt per bijeenkomst gekozen, omdat het ondersteunend is aan de ontwikkeling van de primaire focus van de mannen,

De ervaringen en inzichten die je opdoet tijdens de bijeenkomsten neem je mee in je week, en werken door in je leven. Hier vanuit geeft het leven feedback die je tijdens de volgende bijeenkomst weer kunt inbrengen. Je werkt dus tijdens een broederlijk samenzijn met echte doelstellingen naar tastbare resultaten en dat geeft een goed gevoel!

Schrijf je in >
App ruben >


PRAKTISCH

Waar: Prinses Beatrixlaan 23, Den Haag
Hoe laat: Inloop 19:15 - Aanvang 19:30 - Einde 21:30
Bereikbaarheid auto: Gratis parkeren bij de locatie
Bereikbaarheid OV: Tramstation Prinses Beatrixkwartier
Investering: 35 euro per avond, vraag naar de strippenkaart
Facilitator: Ruben Zuilhof

Deelname of meer info?
Bellen of appen naar 06-82254125 of via de site
Wees welkom om aan te sluiten en te ervaren
o

Donderdag 4 mei 
Donderdag 18 mei 
Donderdag 1 juni 
Donderdag 15 juni 
Donderdg 29 juni

Neem contact op voor vragen of deelname >

Neem contact met mij op