Aanbod groepswerk

Man-Zijn Bijeenkomsten

Groepswerk thema avonden

In deze bijeenkomsten, werken we in een dynamisch programma aan verschillende thema's. Denk aan authenticiteit, aanwezigheid, autonomie, impact en verbinding. Wat voor man wil jij zijn? En hoe wordt je deze man? Ook is er ruimte om met de groep jouw persoonlijke leervraag te onderzoeken. Je bent welkom zoals je bent en je zult ervaren hoe bekrachtigend het is om met mannen onder elkaar te zijn. 

Jaarprogramma

4 x 24 uurs jaarprogramma

Op unieke locaties door Nederland gaan we het avontuur van de man aan. Deze training is erop gericht mannen meer in contact te laten komen met hun eigen mannelijke essentie en ze te ondersteunen op hun ontwikkelingsweg naar een evenwichtige volwassen mannelijke identiteit. We leren je diverse technieken aan om in je kracht te komen en werken samen aan de leervragen van de groep.

Helen van je innerlijke vader(lijn)

Afwezige vaders, verloren zonen

Voor wie: Alle Mannen zijn zonen, dus iedere man is welkom. Op unieke locaties door Nederland gaan we het avontuur van de man aan. Deze training is erop gericht mannen meer in contact te laten komen met hun eigen mannelijke essentie en ze te ondersteunen op hun ontwikkelingsweg naar een evenwichtige volwassen mannelijke identiteit. 

Neem contact met mij op