Aanbod

1 op 1 Coaching Man Zijn Training, Coaching & Consultancy
Man-Zijn Coaching

1 op 1 coaching sessies

In deze sessies gaan we een samenwerkingsrelatie aan die gericht is op jouw coachvraag om je van je huidige naar je gewenste situatie te brengen. Dit kunnen zowel zakelijke als persoonlijke vraagstukken zijn. Je doet het zelf, maar niet meer alleen. Ik begeleid het proces. Jij onderneemt acties in je dagelijks leven. Een traject bestaat in de regel uit 6 Coachingsessies. Dit kan variëren afhankelijk van de Coachvraag. 

Man-Zijn Bijeenkomsten

Groepswerk thema avonden

In deze bijeenkomsten, werken we in een dynamisch programma aan verschillende thema's. Denk aan authenticiteit, aanwezigheid, autonomie, impact en verbinding. Wat voor man wil jij zijn? En hoe wordt je deze man? Ook is er ruimte om met de groep jouw persoonlijke leervraag te onderzoeken. Je bent welkom zoals je bent en je zult ervaren hoe bekrachtigend het is om met mannen onder elkaar te zijn. 

Jaarprogramma

avontuur van de man

Op unieke locaties door Nederland gaan we het avontuur van de man aan. Deze training is erop gericht mannen meer in contact te laten komen met hun eigen mannelijke essentie en ze te ondersteunen op hun ontwikkelingsweg naar een evenwichtige volwassen mannelijke identiteit. We leren je diverse technieken aan om in je kracht te komen en werken samen aan de leervragen van de groep.

Helen van je innerlijke vader(lijn)

Afwezige vaders, verloren zonen

In dit dagprogramma gaan we de groei realiseren door te werken met wat moeizaam was is de relatie met je vader.
Aan het eind van dag zul je merken dat er een last van je schouder gevallen is en dat je steviger in je schoenen staat. Dingen waar je normaal koppijn of, pijn in je rug of vlekken in je nek van kreeg, of stress schouders van kreeg kun je nu moeitelozer mee om kan gaan.

De avonden bieden een ruimte om dichterbij te komen bij de persoon die je wilt zijn. Open en eerlijk, altijd gericht op elkaar verder helpen. Serieus werk met serieus veel humor. 

De stijl van Ruben past bij mij omdat het nuchter en lichamelijk is. Hij daagt ons uit om authentieker en eerlijker in het leven te staan.

Mark de Hoop

Mark de Hoop

Specialist digitale infrastructuur

"Het 'Mannenwerk' staat nog in de kinderschoenen in Nederland en Ruben Zuilhof vervult met zijn Man-Zijn-bijeenkomsten de broodnodige behoefte voor veel mannen - om zichzelf te (her)vinden. De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor elke man en krachtig qua inhoud. Ik kan het iedere man van harte aanbevelen om een keer aan te sluiten”

Frank Reniers

Programmamanager bij Buitenlandse Zaken

De mannengroep is voor mij een tweewekelijkse onderhoudsbeurt: 2 uur samenwerken onder leiding van Ruben met een groep oprechte mannen. Ik ruim dan mijn eigen bullshit op. Het is elke keer goed te voelen wat mannen onderling voor elkaar kunnen betekenen in de trant van doelen bereiken, emoties de ruimte geven, verbondenheid ervaren en elkaar in onze kracht zetten.

Ramon Potter

Ramon Potter

Personal Trainer - Voedingsdeskundige

"Onder leiding van Ruben, maak ik mooie verbindende avonden mee. Elke keer weer ervaar ik in de groep groei. Iedereen volgt hun eigen ontwikkelingspad op een eerlijke, open en kwetsbare manier. Het is bijzonder om op deze manier levensthema's te kunnen verkennen. Ik raad iedereen Man-Zijn Bijeenkomsten aan"

John Beekink

Inspirator & Zelfstandig Professioneel Coach
Neem contact op
Stay tuned!
Contact

Ruben Zuilhof
Training, Coaching & Consultancy

Adres
Prinses Beatrixlaan 582
2595 AK Den Haag
Nederland

06 82 25 41 25

ruben@man-zijn.nl