1 op 1 Coaching Man Zijn Training, Coaching & Consultancy

coaching mannen

Waarom zou je voor coaching kiezen?
Je wilt iets meer of minder, iets bereiken of veranderen, en je kunt wel wat support gebruiken. Het is je eerder  nog niet gelukt en nu is het moment.

Over hoe ik werk
We gaan een samenwerkingsrelatie aan die gericht is op jouw coachvraag om je van je huidige naar je gewenste situatie te brengen. Je doet het zelf, maar niet meer alleen. Ik begeleid het proces. Jij onderneemt acties in je dagelijks leven. Van huidige situatie naar gewenste situatie.

Intake
Een Coachingstraject begint met een 30 minuten vrijblijvende intake. We gaan dan ook samen na of er wederzijds een klik is, wat de basis is voor het aangaan van een Coachingstraject.

mANNENCOACH

Fundament sessie
Tijdens de ‘Fundament sessie’ scherpen we je Coachvraag verder aan en onderzoeken we je huidige en gewenste situatie. Daarnaast zetten we de kaders voor de coaching duidelijk uiteen. Deze sessie vormt het fundament voor het Coachingstraject.

Traject
Een traject bestaat in de regel uit 4-6 Coachingsessies. Dit kan variëren afhankelijk van de Coachvraag. De frequentie van sessies is gemiddeld twee keer per maand. Tussendoor en aan het eind evalueren wij het traject waarbij de vorderingen en uitkomsten centraal staan.

Plan een vrijblijvend gesprek >
APP RUBEN >

Neem contact met mij op