Ruben Zuilhof Coach voor Mannen Ruben Zuilhof Coach voor Mannen Ruben Zuilhof Coach voor Mannen

Testimonials

"Dankzij de ondersteuning van Ruben heb ik nu meer helderheid over mijn doelen en verlangens. Ik voel me krachtiger en ben in staat om bewuste keuzes te maken die echt bij mij passen. Ik ben Ruben enorm dankbaar voor zijn begeleiding en de positieve veranderingen die het teweeg heeft gebracht in mijn leven."

Maikel Sheoratan

Maikel Sheoratan

Solution Architect, Functioneel beheerder

"Dankzij de coaching van Ruben en het groepswerk ontwikkel ik een nieuwe "ik", dit werkt  zowel persoonlijk, relationeel en als ondernemer door. Doordat ik mezelf beter leer kennen en groei, haal ik meer uit het leven en ben ik een krachtiger man."

Danny Noordanus

Danny Noordanus

Zelfstandig videograaf

"Ik heb Ruben leren kennen als een coach die echt goed luistert en je uitdaagt je doelen te bereiken op jouw eigen authentieke wijze. Wanneer je een coaching sessie met hem hebt gehad weet je precies wat dit betekend. Hij zet hiervoor ook pakkende metaforen in die je echt tot denken aanzetten. Echt een topcoach die je in gang brengt en het verschil maakt!"

Jordi Hoogendoorn

Vastgoed & financiering Ondernemer
1 op 1 Coaching Man Zijn Training, Coaching & Consultancy

coaching mannen

Waarom zou je voor coaching kiezen?
Je wilt iets meer of minder, iets bereiken of veranderen, en je kunt wel wat support gebruiken. Het is je eerder  nog niet gelukt en nu is het moment.

Over hoe ik werk
We gaan een samenwerkingsrelatie aan die gericht is op jouw coachvraag om je van je huidige naar je gewenste situatie te brengen. Je doet het zelf, maar niet meer alleen. Ik begeleid het proces. Jij onderneemt acties in je dagelijks leven. Van huidige situatie naar gewenste situatie.

Intake
Een Coachingstraject begint met een 30 minuten vrijblijvende intake. We gaan dan ook samen na of er wederzijds een klik is, wat de basis is voor het aangaan van een Coachingstraject.

mANNENCOACH

Fundament sessie
Tijdens de ‘Fundament sessie’ scherpen we je Coachvraag verder aan en onderzoeken we je huidige en gewenste situatie. Daarnaast zetten we de kaders voor de coaching duidelijk uiteen. Deze sessie vormt het fundament voor het Coachingstraject.

Traject
Een traject bestaat in de regel uit 4-6 Coachingsessies. Dit kan variëren afhankelijk van de Coachvraag. De frequentie van sessies is gemiddeld twee keer per maand. Tussendoor en aan het eind evalueren wij het traject waarbij de vorderingen en uitkomsten centraal staan.

Plan een vrijblijvend gesprek >
APP RUBEN >

Neem contact op
Stay tuned!
Contact

Ruben Zuilhof
Training, Coaching & Consultancy

Adres
Prinses Beatrixlaan 23
2595 AK Den Haag
Nederland

06 82 25 41 25

ruben@man-zijn.nl